Hvad sker her?

Her skriver jeg om dJanus have 1024x576_cropigitale teknologier, nano-haver, mad, podcast, køkkenapparater, og foto på den glade amatørmåde.

… og hvad der nu ellers falder mig ind. Vældig svingende i kvalitet og med ujævne mellemrum.

Om mig: Opvokset i Vendyssel, bor i det københavnske, ex-bureaukrat, arbejder i Dansk Erhverv. Tilbringer store dele af mit arbejdsliv i tekstbehandler og mailprogram, så nærmest fysiske forløsende at starte Lightroom op, når der skal kobles af. Nærer nærmest bizar passion for køkkenmaskiner. Er godt omkring i surdej, der virkelig skal have tæsk.

Næste projekt bliver muligvis noget med kaffe. Eller slow-juice, når jeg skal drikke mine rødbeder.

Mange af mine fotos havner på Flickr.
Jeg færdes tæt på dagligt på Twitter – og har for nylig startet bloggen Farbar.nu – om baby og orlov og alt der imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.